Despre noi

Despre noi


Cabinet Stomatologic Timisoara – Prismatic Dent

Medic Dentist – Dr. Cristina Mihai

,,Medicina este știința și conștiința încălzită de iubire față de oameni. ‘’ – Iuliu Hațeganu

Sunt nascută  în Timișoara, în iarna anului 1983. Sunt absolventă a  liceului ,,Colegiul Național Bănățean’’ Timișoara  promoția 2002. Încă din timpul liceului mi-am descoperit vocația si pasiunea spre medicină având și un exemplu relevant în familia mea.  În anul 2008 am absolvit  ,,Facultatea de Medicină Dentară  Victor Babeș’’ din Timișoara,  devenind  medic stomatolog cu drept de liberă practică. Am început să imi desfășor activitatea profesională  la un cabinet stomatologic  din Timișoara, ca angajată.  Medicul la care lucram avea o experiență vastă și țin să îi mulțumesc pentru îndrumarea pe care mi-a conferit-o, călăuzindu-mi pașii pentru ceea ce am devenit acum.

În anul 2015, dupa șapte ani de activitate profesională,  am reusit să înființez și să acreditez un spațiu cu două cabinet dentare,  în care, împreună cu angajații și colaboratorii mei,  imi desfașor cu devotament și  pasiune, profesia de medic stomatolog.

Vă invităm să ne vizitați în vederea unei bune colaborări pe termen lung și în cele mai bune condiții.

medic dentist Timisoara - Dr. Cristina Mihai

medic stomatolog Timisoara - Dr. Cristina Mihai

 

 

Medic Dentist – Dr. Lucaci Nicoleta

Este o plăcere să fac parte dintr-o echipă de medici dentiști tineri și profesioniști într-un oraș dinamic ca Timișoara.

Fiecare pacient având personalitatea lui, ca medic stomatolog este obiectivul meu de a obține și reda un zambet cât mai natural. Ca dentistă sunt pasionată de detalii și practic cu drag estetica dentară. De asemenea, reușesc ușor să intru în lumea celor mici și astfel pedodoția mi se potrivește ca o manușă.

În clinica noastră dentară din Timișoara vă asigurăm că veți avea parte de o relație medic-pacient descrisă de încredere, profesionalism, sănatăte și un maxim de confort ca pacient.

Vă așeptăm cu drag!

Nicoleta--medic-dentist-timisoara

 

 

 

Medic Dentist – Dr. Monica Dragomir

Frumusețea dinților reprezintă un semn de sănătate dar și un simbol al succesului!
Sunt un medic stomatolog din Timișoara, absolventa a Facultații de Medicina Dentară ”Victor Babeș”, sunt dornică de a progresa, de aceea sunt într-o continuă formare, adaptându-ma la tot ce este nou.
Se spune ca zâmbetul și ochii sunt cele mai importante lucruri pe care le putem observa prima dată la o persoană. Ca medic stomatolog îmi doresc să le confer pacienților mei un zâmbet cât mai frumos, care reprezintă un semn de sănătate, bună dispoziție și success.
Vă așteptăm în cabinetul nostru stomatologic din Timișoara pentru a beneficia de grija specială oferită fiecărui pacient în parte.

Meritați să zâmbiți cu încredere!