Despre noi

Despre noi


Cabinet Stomatologic Timisoara – Dr. Cristina Mihai

,,Medicina este știința și conștiința încălzită de iubire față de oameni. ‘’ – Iuliu Hațeganu

Sunt nascută  în Timișoara, în iarna anului 1983. Sunt absolventă a  liceului ,,Colegiul Național Bănățean’’ Timișoara  promoția 2002. Încă din timpul liceului mi-am descoperit vocația si pasiunea spre medicină având și un exemplu relevant în familia mea.  În anul 2008 am absolvit  ,,Facultatea de Medicină Dentară  Victor Babeș’’ din Timișoara,  devenind  medic stomatolog cu drept de liberă practică. Am început să imi desfășor activitatea profesională  la un cabinet stomatologic  din Timișoara, ca angajată.  Medicul la care lucram avea o experiență vastă și țin să îi mulțumesc pentru îndrumarea pe care mi-a conferit-o, călăuzindu-mi pașii pentru ceea ce am devenit acum.

În anul 2015, dupa șapte ani de activitate profesională,  am reusit să înființez și să acreditez un spațiu cu două cabinet dentare,  în care, împreună cu angajații și colaboratorii mei,  imi desfașor cu devotament și  pasiune, profesia de medic stomatolog.

Vă invităm să ne vizitați în vederea unei bune colaborări pe termen lung și în cele mai bune condiții.

 

medic dentist Timisoara - Dr. Cristina Mihai

medic stomatolog Timisoara - Dr. Cristina Mihai

 

Medic Dentist – Dr. Lucaci Nicoleta

Este o plăcere să fac parte dintr-o echipă de medici dentiști tineri și profesioniști într-un oraș dinamic ca Timișoara.

Fiecare pacient având personalitatea lui, ca medic stomatolog este obiectivul meu de a obține și reda un zambet cât mai natural. Ca dentistă sunt pasionată de detalii și practic cu drag estetica dentară. De asemenea, reușesc ușor să intru în lumea celor mici și astfel pedodoția mi se potrivește ca o manușă.

În clinica noastră dentară din Timișoara vă asigurăm că veți avea parte de o relație medic-pacient descrisă de încredere, profesionalism, sănatăte și un maxim de confort ca pacient.

Vă așeptăm cu drag!

Nicoleta--medic-dentist-timisoara

 

Medic Dentist – Dr. Ditrich Beatrice

Se spune că prima impresie contează şi că zâmbetul este cea mai bună carte de vizită.  Absolventă a Facultăţii de Medicină Dentară  ”Victor Babeş”, sunt un medic dentist din Timişoara pasionat de ceea ce înseamnă stomatologie şi sănătate orală, cu multă putere de lucru şi dorinţă de perfecţionare continuă. Recompensa de nepreţuit în meseria de medic stomatolog este bucuria persoanei căreia i-am redat un zâmbet frumos şi sănătos şi reîntoarcerea acesteia fără teamă şi cu mare încredere înapoi în cabinetul nostru stomatologic din Timişoara.

 

medic-dentist-timisoara-beatrice